首页 spanduk1
首页 spanduk2
首页 spanduk3

Produk Kita

mesin Sany, Excavator bekas for sale

Mesin Kobelco Kab
Mesin Sany

Mesin Kobelco Kab

WHO kita

Asia Juexiang
construction Machinery

Gambar Company

Wiwit diadegake, Mesin Konstruksi Asia Juexiang wis netepi prinsip "Salah kerjasama, kanca seumur hidup". Liwat upaya kanggo entuk kapercayan saka akeh pelanggan sing kondhang. Sawise pirang-pirang taun kerja keras, perusahaan kasebut tansah ngladeni masyarakat kanthi kualitas apik sing padha ing upaya bareng saben wong, lan entuk pujian saka kabeh lapisan masyarakat.

Asia Juexiang Mesin Konstruksi
Asia Juexiang Mesin Konstruksi
Asia Juexiang Mesin Konstruksi
Asia Juexiang Mesin Konstruksi
video

Kasus Presentasi

Misi kita yaiku njupuk kepuasan pelanggan minangka tujuane, selaras karo kabijakan bisnis kanggo ngirit kuwatir, ngirit usaha lan ngirit.
dhuwit, kebak layanan tulus kanggo sampeyan, kepuasan sampeyan motivasi kita!

News Industry

Nalika nggunakake Xiaosong excavator digunakake, kita kudu mbayar manungsa waé kanggo akeh pancegahan operasi

07 Februari 2023

Saiki kita ora bisa nindakake tanpa excavator. Kanthi perkembangan sing cepet, kabeh ana hubungane karo teknologi. Ing jaman biyen, kabeh omah dibangun kanthi manual nganti rampung karya .Nanging saiki, kanthi perkembangan masyarakat sing cepet, bangunan dibangun kanthi ...

07 Februari 2023

Tulung budhal
pesen

Dhukungan IT Miturut Mesin Konstruksi Asia Juexiang

Hak Cipta © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery dening injnet - Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan