News

Suhu kurang terus! Apa sing kudu digatekake excavator sampeyan?

2 Ndeleng Bisa 19,2023

Pangopènan mesin kudu ora sembrono, amarga cuaca sing luwih adhem, luwih akeh perhatian kudu dibayar kanggo pangopènan mesin supaya ora ngrusak mesin lan ndawakake umur excavator. Dadi, carane nyegah karusakan mekanik ing mangsa?
Cara 1: Anget luwih dhisik
Aku yakin akeh wong sing ngerti bebener iki, yaiku, nalika cuaca adhem ing musim dingin, yen sampeyan pengin nggunakake mesin kanggo kerja, sampeyan kudu preheat sadurunge. Ana rong jinis preheating. Nguripake, banjur nyuntikake banyu panas watara 90 derajat menyang sistem cooling kanggo preheat mesin, panas banyu nalika mlaku banyu, lan ngenteni nganti suhu banyu dirilis tekan 30 kanggo 40 derajat. Kapindho yaiku preheating uap, yaiku, uap dilebokake ing kamar banyu ngisor radiator, mlebu ing sistem pendinginan utawa langsung dilebokake ing jaket banyu pendingin mesin, lan pipa uap utawa radiator ditambahake ing crankcase kanggo preheat. lenga pelumas.
rega mesin pancing bekas

Cara 2: Pay manungsa waé kanggo pengawetan panas
Excavator, utamane pengawetan panas mesin penting banget sajrone operasi. Suhu mesin kudu katahan antarane 80 derajat lan 90 derajat sak karya. Ing musim dingin, yen suhu iki ora bisa dijamin, radiator luwes kudu dipasang ing mesin Tirai terisolasi, kanthi tirai kanggo mblokir draf. Saliyane mesin, baterei uga kudu anget nalika suhu kurang ing mangsa kanggo nyegah frostbite. Ing mangsa, kothak terisolasi kayu kudu dipasang kanggo baterei, utawa ditutupi insulasi termal. Yen ora ngganggu, copot baterei yen ora digunakake. Nempatake ing jero ruangan minangka pilihan sing paling apik.
Cara 3: Pay manungsa waé kanggo antifreeze
Ing excavator, sawetara panggonan gampang kanggo nyimpen banyu, kang bakal beku sawise dangu, kang bakal nimbulaké karusakan gedhe kanggo mesin, supaya kita kudu mbayar manungsa waé kanggo antifreeze, kayata sistem cooling lan sistem rem. Sawise operasi mandheg, kudu waterproofed ing wektu utawa Tambah antifreeze. Ing sistem rem, gas kompres sing diprodhuksi dening kompresor bakal nggedhekake ing tangki panyimpenan udara lan ngetokake banyu. Sawise mandheg kerja, ruangan banyu iki asring beku ing tangki panyimpenan udara, saluran pipa, lan macem-macem katup. Mulane, sawise mandheg kerja, alkohol Denatured kudu diisi ing papan kasebut lan banyu ing tangki udhara kudu dikeringake kanggo nyegah pembekuan.

bagean backhoe digunakake

Cara 4: Pay manungsa waé kanggo anti-slip
Sanajan ora ana salju ing mangsa, asring ana es ing lemah. Yen excavator crawler, iku relatif luwih apik, nanging excavator wheel ora supaya optimistis. Lumahing dalan excavator rodha relatif lunyu ing mangsa. Rantai anti-selip kudu dipasang sawayah-wayah, lan tekanan udara ban uga kudu cocog. Aja over-inflate ban, lan supaya prilaku mbebayani kayata rem dadakan lan dadi cetha nalika nyopir.
Umumé, suhu kurang lan cuaca saiki adhem. Nalika nggunakake excavator, sampeyan kudu menehi perhatian marang safety. Nalika njamin safety dhewe, sampeyan uga kudu nindakake proyek sing apik kanggo njaga mesin supaya ora ngrusak mesin amarga suhu sing kurang, yen ora, sampeyan bakal entuk dhuwit ing mangsa ngarep. Dhuwit kanggo ndandani iku ora worth lilin.

Tulung budhal
pesen

Kategori panas

Dhukungan IT Miturut Mesin Konstruksi Asia Juexiang

Hak Cipta © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery dening injnet - Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan