Mesin Sany

Mesin Sany

Omah> Product > Mesin Sany

Mesin Sany

Sany Heavy Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan manufaktur mesin konstruksi paling gedhe ing China lan nomer lima ing donya --- perusahaan manufaktur profesional ing Sany Heavy Industry sing nggabungake produksi, dodolan lan riset lan pangembangan excavator. Sany Heavy Machinery duwe luwih saka 1,000 insinyur R&D dhuwur lan luwih saka 40 ahli manca, lan wis nggawe sistem uji R&D paling gedhe lan paling maju ing China. Sany Heavy Machinery wis sukses ngembangaken produk inovatif kelas donya kayata excavator hidrolik 200-ton, excavator hidrolik hibrida, generasi anyar excavator aliran positif, lan excavator cilik listrik murni. Model excavator Sany Heavy Machinery wis nutupi telung seri excavator gedhe, medium lan cilik saka 1.5T nganti 200T, kanthi luwih saka 20 varietas.

Tulung budhal
pesen

Kategori panas

Dhukungan IT Miturut Mesin Konstruksi Asia Juexiang

Hak Cipta © 2023 Asia Juexiang Construction Machinery dening injnet - Kebijakan privasi | Sarat lan Ketentuan